Lokaal nieuws dinsdag 14 mei 2019

De zomer in je huis halen?

nbNKN5M.pngWe hebben al wat zonnestraaltjes mogen ontvangen dit voorjaar maar wat zijn we toe aan de zomer! Aangezien de zomervakantie nog even op zich laat wachten is het al wel tijd om de zomer bij ons binnen in huis te laten. Hoe doe je dat?

Kleur toevoegen in je huis! Kies kleuren waar je blij van wordt en je een zomers gevoel geven. En dan hoef je echt niet gelijk aan het schilderen te gaan maar dat kan ook anders. Wat dacht je van het aanpassen van je accessoires: je wollen kussenhoezen en schapenvachtje op de bank vervangen voor lichte linnen en katoenen kussens; Nieuw plaid op de bank; Je vloerkleed vervangen voor een jute exemplaar; Nieuwe placemats en servetten…Kies kleuren in je accessoires die zijn opgebouwd uit verschillende tinten verwerkt in grafische en geometrische prints gecombineerd met bloemenprints.

Ook kleur toevoegen doe je door echte zonnige bloemen in huis te halen! De jungle trend zet zich nog even voort dus zorg voor frisse planten in je huis! Je kunt alles met elkaar matchen zolang jij er blij van wordt! Je kunt dit botanische gevoel ook voortzetten en deze print gebruiken als poster aan de muur.

Zorg voor een goede (led) verlichting die de sfeer in huis afmaken. Helderwit licht welke daglicht nabootst voor je basisverlichting geeft een fris uiterlijk voor je gehele interieur.

Vergeet niet om je huis op te ruimen, breng spullen waar je op uitgekeken bent naar de Kringloop en geef het een tweede leven. Een opgeruimd huis geeft je nieuwe accessoires meer waarde en vooral een opgeruimd hoofd. 

En wel de belangrijkste tip die ik kan geven: voer je acties door op je balkon of tuin en verbind buiten met binnen. Gebruik dezelfde kleuren en materialen als binnen bv dezelfde bloempotten.

Een hele goede zomer gewenst! Kom je er zelf toch niet helemaal uit en heb je iemand nodig die je kan adviseren? Ik kan je helpen voor interieur advies! Klik hier: https://mickmatch.nl/contact/

Beeld: Bloomingville

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Voorst.

Aanmelden